Jobba hos oss

Lediga tjänster och spontanansökan

Hos oss på Fryxellska skolan kan du bland annat arbeta som lärare, elevresurs, administrativ personal, köksbiträde, skolkurator, socialpedagog, specialpedagog och speciallärare.

Om du tror att du har den kompetens vi söker är du välkommen att göra en ansökan genom att skicka ditt CV och personliga brev till jobbansok@fryx.se. Notera att vi inte har möjlighet att lämna personlig återkoppling på spontanansökningar.

GDPR – om du söker jobb hos oss
Om du skickar in en spontanansökan och du inte får en anställning hos oss så sparar vi din ansökan i högst ett (1) år. Om du söker en utannonserad tjänst hos oss så sparar vi din ansökan i två (2) år för att kunna uppfylla diskrimineringslagens krav.

Genom att göra en ansökan godkänner du att dina personuppgifter registreras och behandlas för rekrytering. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för rekryterande personer inom organisationen i enlighet med EU:s Dataskyddsförordningen (2018), GDPR.

Om du har skyddad identitet ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen. Du bör även vara aktsam om vilken information du delar i din ansökan. Delge därför endast information som är relevant för den aktuella befattningen.

Du har rätt att få information om vilka uppgifter Fryxellska skolan har om dig i form av ett registerutdrag. Du kan även begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar information om dig. Du har också rätt att dra tillbaka ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Vi kommer då att ta bort din ansökan samt radera de personuppgifter som är associerade med ansökningen.

Lediga tjänster


Lärare i hem- och konsumentkunskap
Nu söker vi en lärare i hem- och konsumentkunskap. Välkommen med din ansökan!

Vår rekryteringsprocess

När en annons för en ledig tjänst har publicerats börjar rekryteringsprocessen. När du har skickat in din ansökan får du en bekräftelse på mail att vi tagit emot din ansökan. Skulle det vara så att du inte får ett automatisk svar och är osäker på om din ansökan kommit fram ber vi dig kontakta oss så ska vi hjälpa dig (kontaktuppgifter finns alltid i platsannonsen).

Är du en av de vi kallar till intervju kommer vi att ringa dig för att boka en tid för intervjun. Hur lång tid det tar innan du som sökande får återkoppling beror mycket på när vi är klara med alla intervjuer. Är du en av de som blivit kallad till intervju, kommer vi att återkoppla till dig, oavsett om du blir erbjuden en anställning hos oss eller inte.

Att jobba hos oss

Fryxellska skolan vill vara en hållbar arbetsplats för våra medarbetare genom att uppmuntra till goda vanor och skapa bra förutsättningar för god prestation och arbetsglädje. Hos oss får du:

  • En bra introduktion – vi tror att grunden för en bra start i arbetet är en bra introduktion.
  • Friskvårdvi erbjuder våra medarbetare ett årligt friskvårdsbidrag och möjlighet till en timmes gemensam friskvårdsaktivitet varje vecka i vår idrottssal.
  • Föräldraledighet- vi erbjuder föräldrapenningtillägg vid sammanhängande period av föräldraledighet i 120, 150 eller 180 dagar beroende på hur länge du varit anställd.
  • Kompetensutveckling – vi har mycket gemensam kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov samt individuell kompetensutvecklingsplan för utveckling i ditt arbete.
  • Pedagogisk måltid – en måltid som är ett pedagogiskt verktyg och ger tid för samvaro mellan barn och vuxna.
  • Kollektivavtal och tjänstepension enligt ITP-planen.
  • Terminalglasögon.

Ansök till vikariepoolen höstterminen 2024

Vi har som mål att aldrig ställa in en lektion, därför behöver vi många timvikarier. Är du intresserad av att vara timvikarie hos oss köstterminen 2024? Fyll i formuläret via knappen nedan för att anmäla ditt intresse till att arbeta hos oss. Varmt välkommen med din ansökan!

Utdrag ur belastningsregistret

För att få arbeta inom en verksamhet där du är i kontakt med barn och unga kommer vi kräva ett utdrag ur belastningsregistret för att du ska få börja arbeta hos oss. Blanketten för registerutdrag hittar du på Polisens webbplats.

Tänk på att ansöka om utdraget direkt när du fått besked om att du ska börja jobba hos oss, ibland kan handläggningstiden vara 7-14 dagar innan du får det hemskickat.