Jobba hos oss

Lediga tjänster och spontanansökan

Om du tror att du har den kompetens vi söker får du gärna skicka en spontanansökan till oss. Varmt välkommen att skicka ditt CV till jobbansok@fryx.se. Hos oss kan du till exempel arbeta som lärare, elevresurs, administrativ personal, köksbiträde, skolkurator, socialpedagog, specialpedagog och speciallärare. Notera att vi inte har möjlighet att lämna personlig återkoppling på din spontanansökan.

GDPR – om du söker jobb hos oss
Om du skickar in en spontanansökan och du inte får en anställning hos oss så sparar vi din ansökan i högst ett (1) år, så länge du inte önskar att få din ansökan raderad innan dess. Om du söker en utannonserad tjänst hos oss så sparar vi din ansökan i två (2) år för att kunna uppfylla diskrimineringslagens krav.

Lediga tjänster


Vi har för tillfället inga lediga tjänster.

Vår rekryteringsprocess

När en annons för en ledig tjänst har publicerats börjar rekryteringsprocessen. När du har skickat in din ansökan får du en bekräftelse på mail att vi tagit emot din ansökan. Skulle det vara så att du inte får ett automatisk svar och är osäker på om din ansökan kommit fram ber vi dig kontakta oss så ska vi hjälpa dig (kontaktuppgifter finns alltid i platsannonsen).

Är du en av de vi kallar till intervju kommer vi att ringa dig för att boka en tid för intervjun. Hur lång tid det tar innan du som sökande får återkoppling beror mycket på när vi är klara med alla intervjuer. Är du en av de som blivit kallad till intervju, kommer vi att återkoppla till dig, oavsett om du blir erbjuden en anställning hos oss eller inte.

Att jobba hos oss

Fryxellska skolan vill vara en hållbar arbetsplats för våra medarbetare genom att uppmuntra till goda vanor och skapa bra förutsättningar för god prestation och arbetsglädje. Hos oss får du:

  • En bra introduktion – vi tror att grunden för en bra start i arbetet är en bra introduktion.
  • Friskvårdvi erbjuder våra medarbetare ett årligt friskvårdsbidrag och möjlighet till en timmes gemensam friskvårdsaktivitet varje vecka i vår idrottssal.
  • Föräldraledighet- vi erbjuder föräldrapenningtillägg vid sammanhängande period av föräldraledighet i 120, 150 eller 180 dagar beroende på hur länge du varit anställd.
  • Kompetensutveckling – vi har mycket gemensam kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov samt individuell kompetensutvecklingsplan för utveckling i ditt arbete
  • Pedagogisk måltid – en måltid som är ett pedagogiskt verktyg och ger tid för samvaro mellan barn och vuxna
  • Kollektivavtal och tjänstepension enligt ITP-planen
  • Terminalglasögon

Ansök till vikariepoolen höstterminen 2023

Vi har som mål att aldrig ställa in en lektion, därför behöver vi många timvikarier. Är du intresserad av att vara timvikarie hos oss höstterminen 2023? Fyll i formuläret via knappen nedan för att anmäla ditt intresse till att arbeta hos oss. Varmt välkommen med din ansökan!

Utdrag ur belastningsregistret

För att få arbeta inom en verksamhet där du är i kontakt med barn och unga kommer vi kräva ett utdrag ur belastningsregistret för att du ska få börja arbeta hos oss. Blanketten för registerutdrag hittar du på Polisens webbplats.

Tänk på att ansöka om utdraget direkt när du fått besked om att du ska börja jobba hos oss, ibland kan handläggningstiden vara 7-14 dagar innan du får det hemskickat.