Jobba hos oss

Vill du arbeta som timvikarie hos oss höstterminen 2020?

Vi har som mål att aldrig ställa in en lektion därför behöver vi många timvikarier. Är du intresserad av att vara timvikarie hos oss höstterminen 2020? Fyll i formuläret via länken nedan för att anmäla ditt intresse till att arbeta hos oss:
 
Varmt välkommen med din ansökan!
 

Utdrag ur belastningsregistret

För att få arbeta inom en verksamhet där du är i kontakt med barn och unga krävs att du visar upp ett utdrag ur belastningsregistret. Blanketten för registerutdrag hittar du på Polisens webbplats.

Tänk på att ansöka om utdraget direkt när du fått besked om att du ska börja jobba hos oss, ibland kan handläggningstiden vara 7-14 dagar innan du får det hemskickat.

Är du redan vikare hos oss så vill vi gärna att du fyller i vilka tider du kan jobba i länken nedan:

Lediga jobb

Vi söker en specialpedagog/speciallärare
Just nu söker vi en specialpedagog/speciallärare i årskurs 4-9 till oss på Fryxellska skolan. Sista ansökningsdatum för tjänsten är 9 juni. Läs mer om tjänsten och hur du ansöker här >>

Varmt välkommen med din ansökan!

Vår rekryteringsprocess
När en annons för en ledig tjänst har publicerats börjar rekryteringsprocessen. När du har skickat in din ansökan får du en bekräftelse på mail att vi tagit emot din ansökan. Skulle det vara så att du inte får ett automatisk svar och är osäker på om din ansökan kommit fram ber vi dig kontakta oss så ska vi hjälpa dig (kontaktuppgifter finns alltid i platsannonsen).

Är du en av de vi kallar till intervju kommer vi att ringa dig för att boka en tid för intervjun. Hur lång tid det tar innan du som sökande får återkoppling beror mycket på när vi är klara med alla intervjuer. Är du en av de som blivit kallad till intervju, kommer vi att återkoppla till dig, oavsett om du blir erbjuden en anställnig hos oss eller inte.