Timvikarier i profilämnena.

Vi kommer nu att utöka vikariepoolen med timvikarier i våra profilämnen.

Fryxellska skolan i Västerås har ca 780 elever i år 4-9. Skolan är en av Sveriges största fristående grundskolor och drivs av Stiftelsen Fryx med musik och dans som profilämnen.

Ytterligare har Fryxellska skolan en s.k C-inriktning för närområdets elever.

Fryxellska Skolan har en egen vikariepool för kortidsvikariat i åk 4-9.

Vi kommer nu att utöka poolen med timvikarier  i våra profilämnen.

Därför söker vi:

Timvikariat i dans

Viktigt: Lärarbehörighet ger företräde. Erfarenhet med bred bas inom olika dansstilar är ett krav. Arbete inom pedagogisk verksamhet och tidigare vikariatsanställningar är goda meriter.

Timvikariat i musik

Viktigt: Lärarbehörighet ger företräde. Erfarenhet av notläsning, musikteori och instrumentspel är ett krav. Arbete inom pedagogisk verksamhet och tidigare vikariatsanställningar är goda meriter.

Varaktighet Vårterminen 2014. Förlängning kan bli aktuell för höstterminen 2014.

Tillträde: Enl. ök.

Arbetstid/Varaktighet:

Tid enl. ök med vikarietillsättare för Fryx vikariepool.

Lön: Timlön enl. vikarietabell.

Kontaktperson:

Biträdande rektor:

Eva Fahlbeck 070 – 600 23 04    mail:  eva.fahlbeck@fryx.se

Fackliga företrädare                                   Peter Glaveby (LF) och Mats Wallin (LR)

021 – 10 39 00  Fryx expedition

Ansökan                                                    Sista ansökningsdag 2013-12-20

Ansökningarna behandlas kontinuerligt efter ankomst.

Ansökan via e-post                                    cecilia.steen.engstrom@fryx.se